6978395249 Γαβριηλίδου 14, Ηλιούπολη vaggeliszois1982@gmail.com
 
 
 
     
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
  ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ
ΛΥΣΕΙΣ
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, το Κορωπί, την Αγία Παρασκευή, την Βάρη και όλη την Αττική.  
     
     
  6978395249    
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ZOIS
Βαγγέλης Ζώης Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηλιούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “ZOIS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, δραστηριοποιείται από το 2008 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αντοχή τους στο χρόνο και την υψηλή αισθητική τους, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
   
 
 
 
 
 
ZOIS | Βαγγέλης Ζώης Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηλιούπολη Αττική
     
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου όπως Europa, Exalco, Alumil και Etem, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές υψηλής λειτουργικότητας, μοναδικής αισθητικής και απόλυτης ασφάλειας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, το Κορωπί, την Αγία Παρασκευή, την Βάρη και όλη την Αττική.
 
     
    6978395249  
     
     
 
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
 
Σε όλες τις κατασκευές που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
  ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την ιδανική ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής, ενώ η προσήλωσή μας στην ποιότητα εγγυάται την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
     
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ