6978395249 Γαβριηλίδου 14, Ηλιούπολη vaggeliszois1982@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ZOIS
Βαγγέλης Ζώης Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηλιούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “ZOIS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, δραστηριοποιείται από το 2008 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αντοχή τους στο χρόνο και την υψηλή αισθητική τους, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ

αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την επισκευή, το service και την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, ενώ κατασκευάζουμε και σίτες, ρολά, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας. Παρέχουμε επίσης και συνθετικά κουφώματα pvc.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάγκελα, σκάλες, στέγαστρα, γκαραζόπορτες και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε, ανεξαρτήτως δυσκολίας και πολυπλοκότητας.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, το Κορωπί, την Αγία Παρασκευή, την Βάρη και όλη την Αττική.
 
     
    6978395249  
     
     
 
  Όλες οι κατασκευές μας
 
Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους, την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, την υψηλή λειτουργικότητα και την κομψή αισθητική τους.
 
 
  Συνεργάτες
 
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου όπως Europa, Exalco, Alumil και Etem καθώς την kommerling για συνθετικά κουφώματα - pvc μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας κατασκευές.
 
 
  Στόχος μας 
 
Στόχος μας είναι αφενός η πλήρη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
 
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ