6978395249 Γαβριηλίδου 14, Ηλιούπολη vaggeliszois1982@gmail.com
 
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ZOIS | Βαγγέλης Ζώης Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηλιούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “ZOIS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία προηγμένων λύσεων σιδηροκατασκευής που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις λειτουργικότητας, αισθητικής και αντοχής.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε, αλλά και να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο μεγάλα και πολύπλοκα έργα με σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
ΚΑΓΚΕΛΑ
Είτε επιθυμείτε κλασικά, είτε μοντέρνα κάγκελα για την περίφραξη του χώρου σας, των μπαλκονιών σας και για τις σκάλες σας, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε. Σας προσφέρουμε μεταλλικά κάγκελα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, καθώς και κάγκελα inox.
 
     
     
 
ΣΚΑΛΕΣ
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σκάλες που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την πρόσβαση, αλλά και τον εντυπωσιακό χαρακτήρα.
 
     
     
 
ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ
Τα στέγαστρα μας προσφέρουν σύγχρονες λύσεις για προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένα για ενσωμάτωση με τον περιβάλλοντα χώρο, παρέχουν υψηλή αντοχή και προστασία με στυλ.
 
     
     
 
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
Οι γκαραζόπορτες μας συνδυάζουν αξιοπιστία και αισθητική. Με προηγμένα συστήματα και υλικά, δημιουργούμε πόρτες που ενσωματώνουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία για ασφάλεια και ευκολία χρήσης.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, το Κορωπί, την Αγία Παρασκευή, την Βάρη και όλη την Αττική.
 
     
    6978395249  
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες του έργου σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τις σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στην επιχείρησή μας κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Για αυτό, προσφέρουμε εξατομικευμένες σιδηροκατασκευές που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες και αισθητικές προτιμήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ποιοτικών και ανθεκτικών σιδηροκατασκευών που θα ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική και την μοναδική τους λειτουργικότητα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ