6978395249 Γαβριηλίδου 14, Ηλιούπολη vaggeliszois1982@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ZOIS | Βαγγέλης Ζώης Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηλιούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “ZOIS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Αττική.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου όπως Europa, Exalco, Alumil και Etem, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές υψηλής λειτουργικότητας, μοναδικής αισθητικής και απόλυτης ασφάλειας.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Είτε επιθυμείτε ανοιγόμενα, συρόμενα είτε πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου, ακόμα και υαλοπίνακες, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την εταιρεία μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύσεις.
 
     
     
 
ΣΙΤΕΣ
Οι σίτες μας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά που διασφαλίζουν μακροχρόνια αξιοπιστία, ενώ οι ποικίλες επιλογές χρωμάτων επιτρέπουν την ένταξή τους με αρμονία στον χώρο σας. Διαθέτουμε ακόμα και ηλεκτρικές σίτες που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.
 
     
     
 
ΡΟΛΑ
Τα ρολά μας συνδυάζουν λειτουργικότητα και ασφάλεια. Είτε πρόκειται για προστασία από τον ήλιο είτε για ασφάλεια, τα ρολά μας παρέχουν απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια με άριστη αισθητική.
 
     
     
 
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Οι θωρακισμένες πόρτες μας αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε κτίριο. Σχεδιασμένες για να προσφέρουν υψηλό επίπεδο ασφαλείας, παρέχουν επίσης εκλεπτυσμένη αισθητική που ενσωματώνεται αρμονικά στον χώρο σας.
 
     
     
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
Οι πέργκολες μας δημιουργούν εξαιρετικούς χώρους σκίασης και αναψυχής. Κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά, σχεδιασμένες με λεπτομέρεια και ενσωματώνονται αρμονικά στο περιβάλλον, προσφέροντας σας έναν ευχάριστο χώρο για χαλάρωση και κοινωνική διασκέδαση.
 
     
     
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες και πολύπλοκες αλουμινοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, το Κορωπί, την Αγία Παρασκευή, την Βάρη και όλη την Αττική.
 
     
    6978395249  
     
     
 
  SERVICE & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να συντηρήσει και να επισκευάσει οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν παρουσιάσει τα κουφώματα αλουμινίου σας.
 
 
  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ
 
Πραγματοποιούμε εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.
 
 
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 
Στοχεύουμε στην αρτιότητα και την αισθητική, δημιουργώντας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα και το μοναδικό σχεδιασμό τους.
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

και δεσμευόμαστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών.

Για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε και εμείς θα έρθουμε στον χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε κατασκευές που θα ξεχωρίζουν για την αντοχή τους, την υψηλή αισθητική τους και την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ