6978395249 Γαβριηλίδου 14, Ηλιούπολη vaggeliszois1982@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - PVC
ZOIS | Βαγγέλης Ζώης Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηλιούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “ZOIS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων - pvc που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους και την μοναδική αισθητική τους.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διαθέσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

την κατασκευή ανοιγόμενων, συρόμενων και πτυσσόμενων συνθετικών κουφωμάτων - pvc
σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.
 
     
     
 
Ανθεκτικότητα & Διάρκεια Ζωής
Τα κουφώματα PVC διακρίνονται για την υψηλή τους αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την διάβρωση, προσφέροντας μακροχρόνια αντοχή και διάρκεια ζωής.
 
     
     
 
Ενέργεια & Θερμομόνωση
Οι κατασκευαστικές ιδιότητες του PVC εξασφαλίζουν εξαιρετική θερμομόνωση, βοηθώντας στη διατήρηση της θερμότητας το χειμώνα και της δροσιάς το καλοκαίρι, μειώνοντας ταυτόχρονα τις ενεργειακές σας δαπάνες.
 
     
     
 
Δεν Χρήζουν Συντήρησης
Τα κουφώματα PVC απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, καθώς δεν επηρεάζονται από υγρασία, ενώ η επιφάνεια τους είναι εύκολη στον καθαρισμό, κρατώντας την αρχική τους εμφάνιση για χρόνια.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, το Κορωπί, την Αγία Παρασκευή, την Βάρη και όλη την Αττική.
 
     
    6978395249  
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Εάν επιθυμείτε συνθετικά κουφώματα - pvc για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σπεύσουμε στο χώρο σας, προκειμένου να τον μελετήσουμε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις σε συνθετικά κουφώματα - pvc που θα χαρίσουν στο χώρο σας ασφάλεια, μόνωση και μια κομψή και μοντέρνα αισθητική.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε άψογα αποτελέσματα, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ